30-06-12

Heej! Öhm idag så har jag varit med Felicia och Olivia. Vi har haft jätte rolig men vi gick runt,har varit hemma hos Felicia,ätit,kört basket. Efter vi åt så märkte vi att det var några som glodde på oss
Jag ba "Vad glor dom på?"
Men nu så har vi gäster hemma hos oss..
Aja ha det bra!
Puss!Allieruzima<3

En snabb fråga!

Hey,jag glömde fråga er en sak. Öhm vilka hejar ni på Top Model 10
Whitney
Stacy- Ann
Lauren
Fatima
Dominique
Anya
eller Katarzyna?
Jag hejar på Fatima,Whitney,Domnique och Stacy - Ann

Idag!!

Heey bloggen! Öhm.idag så har jag varit med feliciabjörklund nästan hela dagen! Men sen på kvällen så va vi med Wella,Vanessa och Hampus. Vi körde basketmatch! (så kul) ja sen så gick Felicia hem och Hampus gick och grillade men sen gick vi till Wendela och dricka sen efter det så gick vi till kinagungan och va där till 20.45 sen gick jag hem.
Ja,det var allt!
Jag har en bild på mig och Felicia idag på skolan!
Aja hejdå! Puss på er era puss gurkor<3

Spelar Stardoll!

Heey! Just nu så spelar jag på Stardoll så länge innan Flora kommer..
Men för en timme sen va jag med Felicia och Wendela vi körde basket sen gick jag till Flora och då myste hon med sin syster Sabina och då gick jag hem och va inne å youtube och sen så ringde Flora och vi pratade och sen sa hon att hon kommer om en halvtimme.

Några timmer kvar till Partyt! Check!

Haay! Öm,ja för typ en halv timme sen var jag i Ica maxi för jag skulle köpa en vattenpistol för vi ska Sophia ska ha vattenkrigsparty! Längtar så himla mycket men nu så väntar jag på att Flora ska ring mivg och säga vart hon är så att vi kan möta varann för vi ska gå till Sophia sen. Men nu så sitter jag och bloggar som en jävla nolifer asso just nu så har jag inget liv! Menmen! Åååh jag saknar Amelia,Felicia.F och Aisha så mycket! Men Aisha kommer hem på söndag och Amelia och Felicia kommer hem om 2 veckor.. :/ Men om exakt en månad ska jag åka till Gävle! Hoppas att Amelia och Felicia är hos pappa då så kanske jag kan träffa dom vem vet? Men det som är bra med vädret ärr det är lite varmare än dom senaste dagarna! Jaaah,jag mår skitbra nu när jag lyssnar på musik! Men annars känns det tomt utan att lyssna på musik.
Men aja jag kommer blogga mer sen.
Puss puss!
Allieruzima<3
Grattis Sophia! <3

Idag med Flora & Philip!

Heyy på deey! Idag så har jag varit med Flora & Philip. Men on ni vill kika in på hennes blogg det är bara att Click here! Men vi har gått runt varit inne på pizzeria,och så gick vi till skolan och tog bilder sen skulle jag hem och när jag kom hem stekade jag köttbullar igen! (Hehe) Men ja.. Om ni vill veta hur min skola ser ut så ska ni få se!
Aja men vet du vad som är så dåligt med våran skola. 
Att vi inte har en matsal!
I min förra skola hade vi en matsal  men aja
Ha så kul och Grattis till dig Julia Alexandra Blid på 11 årsdagen om du läser detta!
Och Sophia Marino Alcantara Alatalo idag är det din sista dag att vara 10 år så hade det kul kommer att gratta dig imorgon oxå! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Aja Hejdå! <3
Puuuussiiiaaar & Kraaaammmmiiisssaar
-Allieruzima <3

Då har man lagat mat också!

Heey! Jag lagade mat alldeles nyss, det var köttbullar och makaroner! Jättegott!

Tråkigt halva dagen! Roligt Halva dagen!

Heey! Ja,som jag alltid brukar börjar med "Idag så..." Men iaf idag så har jag varit hemma ända till 17.00 eftersom Felicia & Olivia skulle göra nånting men när klockan var ungefär 17.30 så ringde jag Olivia och frågade om hon var klar då sa hon ja och då mötte jag henne på vg och sen gick vi till Felicia . B's Gård och sen skulle vi gå till henne och hennes mamma sa att hon kommer snart och 3 min senare kom hon och några timmar senare skulle jag hem och äta och efter det skulle vi hämta Olivias saker för hon skulle sova över hon Felicia och sen när vi var framme i boda skulle jag hem.
Ja! Jag har ingeting mer att säga så har det bra Puss
Hejdå
-Allie

Efter att ha varit ute med Doris,Hampus och Felicia

Hajj hajj,bloggen kom precis hem efter att ha varit med dom roliga Felicia och Hampus men Doris hon är ju inte så rolig så.. Men först så grillade jag och min familj och deras vänner och mina Flora och Hampus,sen gick vi till Ella och då gick vi runt och snackade men det som jag tycker va lite roligt att där vart Ella bor så finns det olika vägar som innehåller namnet "Boll" Ex "Fotbollsvägen",Bollvägen",Brännbollsvägen" osv haha  Men efter det skulle Ella in så då var det bara jag och Hampus och då gick vi till vårat område och Hampus skulle gå in på toa sen skulle han äta och då frågade hans mamma om jag ville äta hos dom och då sa jag ja,maten var pasta med köttfärssås
jättegott. Sen gick vi ut och då var klockan ungefär 21.30 och då gick vi till ica eftersom att han skulle köpa godis sen träffade vi Felicia,Sacsha och Andre och killarna kommer till oss och ba "Snälla kan vi få godis?" Och så gav vi dom godis sen ungefär en halvtimme senare såg jag Felicia ensam och då frågade om hon ville vara med oss och då sa hon ja,sen när klockan var ungefär kl 22.00 ville Hampus lillasyster Jennifer och deras låtsassyster Jennifer men vi kallar henne till Penny,ja dom ville vara med oss men Hampus ville inte det så då sprangi ifrån dom,sen sa Felicia om Hampus säger "Nej" då får Jennifer vara med oss och om Jennifer sa "Ja" då får hon inte vara med oss. Och då sa Hampus nej och då sa Jennifer nu får vi vara med er och då blev Hampus arg och ringde sin pappa och då Pratade Jennifer med hennes pappa efter Hampus,sen så gick vi och då ringde Doris och sa att jag skulle hem och då sa jag nej och ingen va hemma utom Doris och sen frågade hon om fick vara med oss och det fick hon och när kl var ungefär 22.45 gick vi runt och sen gick vi till Felicias gråd och då skulle hon ut med Dio men hennes mamma sa att Dio sover,då och sen skulle hon in också och då gick vi alla hem också och jag var hemma ungefär 23.00.
Ja det var min dag det.
Puss & Kram 
Allieruzima <3

22-96-12

Shuuubree,vad händer? Jag mår bra. Ja idag så har jag varit med Hampus vi körde lite fotboll,sen träffade vi André och då frågade han om han ville vara med,och då sa vi ja.Ja sen så körde vi basket och sen apan i mitten jag var apa :/ Sen kom Andrés kompis och då körde dom basket medans vi körde fotboll sen kom det några andra i min skola som ville vara med på fotboll och då gjorde illa min 2 gånger först så ramlade jag och grät,sen så fick jag en hård boll rakt på magen. Sen så gick jag hem för jag pallade inte vara ute nån mer och då åt jag Thaiwok! (Yumi) Sen så kollade jag på tv och nu så bloggar jag och kollar på fotbollsmatch Tyskland - Grekland! Heja Tyskland,tyskland leder 4-1. Men aja nu ska jag kolla lite på matchen.
Puss & Hej
Allieruzima<3

Trööökigt!

Hej,nu sitter jag här och har det tråkigt,Men nu ska jag åka iväg efter som mina föräldrar kom hem från från där eftersom min mamma kom hem från jobbet och hon ska byta om.. Men om inte jag följde med så skulle jag vara hemma själv med min syster till kl 01.00 tom längre och jag pallar nt vara hemma själv med en som går och lägger sig kl 23.00. Men iallafall ha en trevlig kväll/natt
Puuuusssiiiaaar & kraaaammmiiissaar! <3
Allieruzima<3

Har gjort chips med Jamelia!

Hej bloggen Hej! För 10 min sen gjorde jag och min kompis Jamelia chips. Jag och Doris trodde inte på att man kunde göra chips med det gick,när jag säger chips då menar jag inte vanliga chips utan pommes,men vi la curry& allkrydda. Mmm vad gott nu så blev dom klara och jag äter det ,jättegott. Men aja nu ska jag logga ut hejdå! 
Puss&Kraaaamiissar
-Allieruzima

Dra ut och vara med Felicia

Heej,jag ska dra ut nu och vara med Felicia. Jag bloggar mer sen.
Hejdå! <3

Idag med Wendela och Olivia!

Go'kväll! Today så har jag varit med Wendela & Olivia. Innan jag va med dom så gick jag till kiosken och sen gick jag på en liten promenad och så träffade jag dom och jag var på väg hem och då ropade dom på mig och då vände jag om och gick till dom och då frågade Olivia om jag ville vara med dom och då sa jag ja och sen skulle Wendella gå och byta byxor för att det var lite kallt tror jag,och sen skulle vi till Ica och kiosken igen för Olivia ville köpa nåt och så gick vi till kinagungan och en timme senare skulle Olivia hem och packa för hon skulle sova över hos Wendela.Sen kom Olivia och då skulle Olivia och Wendela äta medans jag kollade på "Lycka till Charlie" Och sen gick vi ut och då skulle jag hem och äta men när jag kom ut så var dom nt där och jag letade efter dom och sen kom jag hem, det är en lår jag som älskar/fasnat i. Klicka häär!. Jaah,vad ska men mer säga jag mår skitbra det lovar jag hoppas att ni mår bra. Det är en låt som jag har älskar/fastnat i den heter Justin Bieber - Be Alright
Aja Pusspuss älskar er!
Allie 
Dagen citat: "I can't live without you! Sorry i can!
 

19-06-12

Hajj hajj! Idag så har jag varit med Lea,Flora och Ella. Vi hade roligt idag men innan vi va med Ella så hade vi tråkigt.. Men nu så kollar jag på Fotbollsmatch! Komigen det måste vara åtminstone 2-0 men 1-0 är också bra :)
Vill ni se en ny blogg på en tjej som jag känner Tryck häär!
Men jag vill ha kvar er här med det var bara ett förslag!
Aja pusspuss hejdå! <3

GoSupermodel!

Heej! Jag är inne på GoSupermodel för att min kompis bad mig att logga men vi har roligt tsm,vi gå i i en äffar och sen chattar vi och så kör vi en "klädrace" eller hur man nu säger och man ska komma på en tema till det osv. Innan det så har jag varit med Flora en hel dag och så har vi varit med Gäbbi i typ två timmar sen va jag och Flora sjlävla och sen så va vi med Ella! Vi hade roligt men det var en tråkig dag kan jag säga!
Puus Allie

Ingen rubrik!

Hej! Här sitter jag och har det väldigt tråkigt,väntar på att Flora ska svara om vi kan vara nu,men jag hade tänkt och gå till henne nu. Men om inte jag hade tänkt på det skulle jag vara hemma här i flera timmar,men jag lyssnar på en bra musik från Euorovision - Ivi Adamou - La La La Love landet va Cypern..
Men aja hejdå så länge



Hemma!

Heej! Jag är hemma med min lillasyster medans mina föräldrar är borta men vi är lite sugna på att göra snabbmat.Dom kom precis men jag måste logga ut hejdå!

Fakta om Justin Bieber (min man) <3

Bor: Atlanta, Georgia

Favorit Färger:

Lila. Favorit siffra:6

Syskon: halvsyster som heter Jazmyn och en halv bror som heter Jaxon

Från: Stratford, Ontario, Kanada.

Mest pinsamma ögonblick: bar en vit skjorta på en dag och beställde spagetti och spillde det på hans skjorta.

Språk: engelska Han kan tala flytande franska och räkna till tio på tyska

Vänner: Hans 5 bästa vänner är Ryan Butler, Chaz Somers, och Christian Beadles som han anser vara sin "lillebror".

Relationer: Han började dejta på 13 och har bara haft tre flickvänner, Caitlin Beadles, och 2 andra tjejer vars namn han har inte släppt. Han skulle dagen någon han förälskar sig i, inklusive en fläkt.

Skor: Han är storlek 4 Sport: Han gillar hockey, basket, fotboll och skateboard.

Undertecknat av: Usher Raymond IV

Övrigt: Han gillar sneakers, tröjor, och platt-billed mössor. Han upptäcktes av Scott "Scooter" Braun. Usher köpte honom en Range Rover för hans 16-årsdag har han sitt körkort. Hans album "My World 2,0" toppade listorna på No.1 i USA

Favoritmat: Spaghetti Bolognese, mormor gör den bäst"

Favoritgodis: Sour Patch Kids

Favoritdryck: Vatten Vitamin

Stjärntecken: Fiskarna

YouTube-konto: Kidrauhl Favorit

Tandkräm: Colgate (borstar tänderna i duschen)

Favoritfilm: Rocky-serien

Favorit slangord: "Shawty"

Vad han gillar hos en tjej: En bra leende och vackra ögon och en stor personlighet och humor.

Bästa Ämne: Engelska

Favorit cholklad: Twix, men ändå gillar inte choklad. Även Sour Patch Kids

Mammas namn: Pattie Mallette Pappas namn: Jeremy Bieber Favorit skomärke: Supra Favorit romantisk film: The Notebook. Nu fick ni veta mycket om honom! Puss

Allie!


Facebook

Hejhej! jag är inne på facebook,som alltid är facebookberoende! Men jag kommer att tröttna på facebook nån vacker dag. Och nu så redigierar jag min bild på en sida :D Men jag bloggar mer sen bye <3'

Kalas och efter kalaset!

Heej! Idag så har jag varit på Julias kalas vi hade kul och efter Julias kalas var det bäst! Jag va med Amelia,Felicia. Sen så kom det några killar och jag följde bara efter Amelia och Felicia,sen var det en kille och han hette typ "Andre" Ja hans lillasyster var kompis till min och han bjöd mig på en jätte go' klubba men sen skulle vi köra basket och Felicia hade en basketboll men hon skulle hem så då gick alla hem och nu så käkar jag  chips och lyssnar på musik!
Hoppas att ni har haft det kuul!
Hejdå!
Puss!
Allie! <3

Ledsen att jag inte har bloggat på 2 dagar!

Heej! Som rubriken säger. Jag är väldigt ledsen att jag inter har bloggar på 2 dagar, men det var för att jag har varit sjuk.. Konstigt jag var ju sjuk i fredags men sen blev jag det igen.. Det är min 3:dje gång att vara sjuk i år för förra året så var jag inte sjuk alls.. Men iallafall jag hade feber men nu är jag frisk.. Och när jag vaknade idag så hade jag ont i nacken vilket betyder att jag sträckte min nacke. Kul (not) Jag har ont forfarande menmen hoppas att jag blir bättre senare idag.
Men hoppas att ni har en bra sommarlov,Chillar reser,badar,shoppar allt möjliga saker som man kan göra på sommaren istället för o plugga plugga och plugga,Oj jag glömde en sak till Ha en trevlig resa för er som ska resa någonstans hoppas att ni blir bruna och fina.
Puss,Kram
Allieruzima

Idag med, Aisha,Amelia,Felicia och några andra.

Hej bloggen! Idag så var jag med Aisha eftersom att hon ska åka till Dalarna på natten. Kommer att sakna dig men ha det så kul! Men vi hade en rolig kväll för vi va med dom bästa Amelia och Felicia och några andra. Vi gick runt min skola och det var en kille som gick upp på taket (Va knäppt) jag trodde inte att han skulle komma ner... Men det gjorde han,sen så gick vi till Sophias gårt och körde basket och efter typ 10-15 min skulle Aisha hem och äta så då var det bara jag,Doris,Amanda,Katja,Amelia,och en kille vet ej vad han heter. Men alltid när jag är med Amelia så går tiden fort och då är det typ bästa dagen! Men sen gick jag hem för jag orkade nt va ute nån mer,och när jag kom hem så kollade jag lite bilder på Louis Tomlinson älskar honom asso. Men så lyssnar jag på musik oxå!
Aja men puss pusss
Allie <3

Frågestund!

Ja,det är bara att fråga på!
Ni kan fråga vad som helst bara att ni frågar mig någonting!

Comment maybe

Hey i'am on blog , And this is crazy so here my new topic so comment maybe.

Moooorning!

Godmorgon! Jag har sovit gott! Hoppas att ni andra har oxå gjort det,men nu så har vi sommarlov! (Yeeeah thats what we are talking about) Men mina systrar sitter och kollar på Sommarlov och jag hade tänkt och kolla lite för att se om den är bra..
Men iallafall ha en trevlig fortsättning!
Puss KRAM!
Allie <3

Jag klarar inte av vissa människor

Folk som är dryga
Folk som leker med känslor
Folk som ljuger

Folk som sprider rykten
Folk som man inte kan lita på

Folk som gör om mitt namn
Folk som idiotiska

Folk som härmar
Folk som skryter
Folk som glor

Folk som är uppkäftiga


Skolavslutning!

Heej! Snart har vi skolavslutning! LÄNGTAR SÅ MYCKET!
Men Sverige förlorade igår på fotboll,först trodde jag att dom gul/blåa var Sverige men de var dom nt!
Men iallafall jag ska visa er en klänning som jag ska ha på mig!
Bye bye!
Kram
Allieruzima

Kollar på fotbollsmatch!

Chachachahchacha! Just nu så sitter jag och kollar (myser) på match med min underbara familj. Det är Sverige - Ukraina
och ukraina leder,men efter det så ska jag sova eller innan för jag är så himla taggad till skolavslutningen jag ska ha på mig en klänning.. Det är första gången jag har på mig det på en skolavsluting,ja men nu ska jag gå och kolla på matchen.
Go'natt <3 Sov gott
-Allieruzima <3

Skolavslutning

<object type="application/x-shockwave-flash" height="144" width="425" data="http://www.time55.com/countdown.swf">
<param name="movie" value="http://www.time55.com/countdown.swf" /> <param name="allowScriptAccess" value="always" />
<param name="quality" value="high" /> <param name="flashvars" value="ye=2012&amp;m=6&amp;da=12&amp;h=9&amp;mi=0&amp;t=Sommarlov&amp;yn=Allie&amp;co=pi&amp;mc=no" />
<embed src="http://www.time55.com/countdown.swf?ye=2012&m=6&da=12&h=9&mi=0&t=Sommarlov&yn=Allie&co=pi&mc=no"
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="425" height="144" />  </embed></object>
<a href="http://www.time55.com/" style="text-decoration: none; position:relative; bottom: 25px; left: 141px;">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
</a>
0 days, 18 hours, 37 minutes and 18 seconds
kvar till skolavslutning!

Heej! Frisk!

Hejhej! Idag så hade vi aktivitets dag i skolan och så kollade vi på film den heter "Gullivers resor" Den va jätte roligt! Om ni vil kolla på olika filmer så sök på www.swefilmer.com Det var där jag kollade på Twilight Breaking Dawn. Men några av mina kompisar hållde på med mobilen och spelade wordfued (stavning)
Men vad ska man göra nu?
Gå ut kanske?
Japp?
Men aja vi hörs
KRAM!
Allieruzima <3

09.06-12

Hejhej! Kollade nyss "Twilight Breaking Dawn" via datan.
Hade tänkt och se en annan film men kommer ej på nåt.
Snälla kommentera gärna om ni har ett förslag..
Jag har inte varit ute på en hel dag! Är inte så van och vara inne så länge varje dag,menmen.
Ha en trevilg Lördag/Söndag
Kraaam
Allieruzima <3
Nu så chattar jag med min kompis Sandra som bor i Finland.. Och jag ställer skitmånga frågor till henne. Som om jag vore vara en polis..

Hej igen!

Mina bästisar! <3
Njut!
Amelia
Min söta lilla Dio
Felicia
Felicia
Olivia
Aisha
Aline

Grattis

Stort grattis till alla er som har tagit studenten eller fått sommarlov idag .Och självklart stort grattis i förskott till alla er som snart kommer att göra det! :) Den sköna blomstertiden har äntligen kommit, och jag hoppas att ni får en riktigt trevlig och varm sommar. Det är ni värda! ♥

Skrivet av Fokis :)

Halsfluss!

Hejhej! Jag gick nys till ica och köpte macka och mjölk. Nu har jag halsfluss, igår hade jag halsfluss och magsjuka så jag gick nt till skolan.. Men jag spydde som faan! Men jag ska krya min det har jag bestämt :( Men det blir ingen bild idag för jag pallar nt ta bild eller ladda upp en..
Men aja hejdå Kraaaaaamiiiiiisaaaar!
-Allieruzima <3

True Story! <3


07-06-12

Chacha bloggen! Idag så har jag varit i skolan, först skulle vi sudda böcker.. Sen hade vi rast och när kl var 10.00 skulle vi ner till fotbollsplanen för åk 6 skulle möta lärarna på brännboll och lärarna vann, det var bara 5 poängs skillnad. Och efter de hade vi rast och det blev "bråk" och sen så gick jag och min kompis över gränser för att hon var ledsen och efter det hade vi musik och högläsning. Egentligen skulle vi sluta 14.00 men det gjorde vi Haha det är en låt som jag skulle vilja rekomendera
Den är bra..
Nu är det bildags! yaay!
Puss och kram Allie <3

..

<embed src="http://assets.mixpod.com/swf/mp3/mixpod.swf?myid=88604385&path=2012/04/10" quality="high" wmode="window" bgcolor="ff00ae" flashvars="mycolor=ff00ae&mycolor2=DD15BC&mycolor3=f21bc7&autoplay=false&rand=0&f=4&vol=100&pat=0&grad=true" width="410" height="311" name="mixpod" salign="TL" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" border="0" style="visibility:visible;width:410px;height:311px;" /><br /><a href="http://www.mixpod.com/playlist/88604385"><img src="http://assets.mixpod.com/images/btn2-tracks.gif" alt="Music" title="Get Music Tracks!" border="0"></a><a href="http://www.mixpod.com" target="_blank"><img src="http://assets.mixpod.com/images/btn2-create.gif" alt="Playlist" title="Create Your Free Playlist!" border=0></a><a href="http://www.mixpod.com"><img src="http://assets.mixpod.com/images/btn2-profile.gif" alt="View Profile" title="View all my playlists!" border="0"></a><br />Create a <a href="http://www.mixpod.com/">playlist</a> at <a href="http://www.mixpod.com/">MixPod.com</a>

Nedräkning till Sommarlov! ♥


Nedräkning till Sommarlov! ♥


Du gamla du fria..

Godmorgon! Det är så skönt att vara ledigt nu pga nationaldag. (Grattis Sweden) Men kl 13.00 ska jag vara med Agnes,jag har ingen aning om vad vi ska göra med jag hoppas att vi ska baka eller någoting annat roligt! Men just nu så är jag hemma... Alldeles nyss plingade Aisha på mig men nu ska jag dra ut hejdå!
-Allieruzima
Ps: Det blir ingen bild idag... Ledsen :(
Vill du se min och min kompis Aishas blogg? Tryck HÄÄÄR!

Efter en lååång promenad!

Hejsan bloggen! Idag så var jag i skolan och vi skulle gå 2 mil! Jobbigt! Jag gick med Aline sen gick hon med Julia så jag gick själv sen.. Nu så har man ont i foten.. (Jättekul!) Men iallafall så var det jättejobbigt. Det var inte alla i min klass som skulle förlja med utan det var några som åka och bada,för dom hade inte klarat badet än. Men jag ville hellre gå och bada än att gå.. Men det var allt.
Puss & Kram
-Allieruzima <3

04/06-12

Hej idag så har jag varit med Aisha en liten stund sen var jag med Aline vi körde "Tennis" Tills vi skulle hem men nu så ska jag äta Pizza <3
Nu kommer det en bild som är sant! Jag älskar One Direction Och Justin Bieber <3
Aja Kraamisaar Allieruzima<3

Idag!

Hej! Idag så har jag varit på stam med Aisha och Agnes vi provade på massor med olika kläder sen när vi skulle åka från stan träffade jag min mamma... :/ Men sen gick vi till Aisha för hon skulle lämna en sak.. Sen gick vi till Agnes för hon skulle fixa min blogg. Är så jävla nöjd med min blogg nu! Sen gick vi och då va vi med Hampus,Hanna,Aisha och Flora vi gick till Toreskällberget och efter det gick jag hem för att jag var hungrig..
Det var idag det.
Nu ska jag jag kolla på Big Brother
<3 Amandus <3
Hoppas att han är kvar! Eller så hoppas jag att Annica är kvar!
- Allieruzima <3

Gästbloggning!

Hej, jag heter Agnes och det är jag som har fixat Alices design.
Ni får gärna gå in på min blogg HÄÄÄÄR!
Inte för att jag är så aktiv just nu menmen...
Kan du inte se den nya designen? Tryck F5!

Kraaaaaamar! ♥

Kom precis hem.

Hej! Jag kom precis hem.. Jag har varit med Flora,Aisha och min syster Doris.. Vi hade roligt idag. Men nu kommer det några bilder på mig <3 Hoppas att ni njuter med Chips o lite läsk!
Aja hejdå <3

Godmorgon mina älsklingar!

Godmorgon! Nu så sitter jag vi Facebook och BB. Det som jag nt fattar är att vrf åkte Camilla ur! Hon var ju bäst! Men nu så hejar jag på Alla tre men mest på Amandus och Annica.
Vet ni ensak? Det som jag hatar på Facebook är att det finns massor med nolifers där tex Sveriges sötaste,Dagens snygging osv. Det ända jag vill säga till dom är att "Skaffa ett liv j*vla nolifers!"
Aja det vat det hejdå <3
-Allieruzima

Idag!

Hej! Idag så slutade vi ganska tidigt! Vi slutade kl 12.00 istället för 14.00 SWAG! Men idag så var vi på Södertälje IP. Vi skulle springa långdistans löpning och sen skulle vi springa 60m och hoppa höjdhopp! Sen körde vi stafett der var kul men jag började garva ihjäl mig på grund av Vilma. B. Men sen så frös jag och Aline skit mycket så då vi  på toa. Der var jätte många tjejer på toaletten som frös nästan hela tjejer i våran klass och sen kom Christan (min lärare) och sa till om det var några som ville köra stafett och alla tjejer gömde sig på tre toaletter. När jag kom hem så duschade jag och nu så sitter jag och lyssnar på musik och bloggar lalalal! Men kom ihåg att jag är en "Nolifer"
Ett tips: Om ni ska åka i väg med klassen ha kläder efter väder!
Puss&Kram Allieruzima <3
Här kommer en bild på mig när jag gör en ful grimas

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus